søndag den 24. november 2013

Nyhedsbrev, nov 2013

Nyt år, og VivaTex åbner ny butik.


Juletid og årsskiftet nærmer sig med stormskridt - og det er tid til store overraskelser og nye tiltag. VivaTex-butikken flytter, og vi har fundet nye spændende lokaler på Blågaards Plads i København. Den nye butik åbner i slutningen af januar 2014 - og det kommer der meget mere om i næste nyhedsbrev.


Inden vi flytter, vrimler det med 
gode flytte-rabatter både i webshoppen og i butikken i Kerteminde. 

 Flytte-rabat 1. - 21. dec i Kerteminde.


I butikken i Kerteminde er der 20% flytte-rabat på sengetøj til både børn og voksne, håndklæder, lagner, metervarer og meget andet.
Butikkens ekstra åbningstider i december kan du finde i webshoppen og på Facebook-siden.Flytte-rabat i webshoppen.

I webshoppen er der 20% flytte-rabat på:
Sengetøj og lagner til voksne, metervarer og udvalgte varer, som du i løbet af december kan finde i en gruppe, der hedder "Flytte-rabat".
I webshoppen finder du de første varer med flytte-rabat fra start uge 48.

Flytte-rabatten gælder til og med 21. december.

De gode rabatter gælder så længe lager haves. Sidste åbningsdag i butikken inden jul er lørdag 21. dec. og sidste dag for bestilling af varer i webshoppen er torsdag. 19. dec.
På Facebook-siden og i webshoppen får du hele tiden sidste nyt om varer med flytte-rabat. Måske når vi at få ekstra varer fra systuen inden jul - så følg godt med ;-)

OBS. Vær opmærksom på, at varer med flytte-rabat ikke kan byttes eller returneres, og det vil stå på din faktura/kvittering. Flg. varer er der ikke flytte-rabat på, hverken i Kerteminde-butikken eller webshoppen: Uld/silketøj til baby og voksen, mønstre fra Minikrea, toilettasker samt enkelte andre varer.Julegaver & sy selv.

Du kan finde julegaver til hele familien, og der er stadig god tid til at sy både tøj, små gaver, forklæder og meget andet.
  

Velkommen til de gode flytte-kup!

Hygge, mørke, lys og gran er på vej ind i stuerne - og her kan du sidde i ro og mag og bestille lækkert sengetøj og metervarer. Alt i økologisk bomuld selvfølgelig - det er det bedste til dig og til dem du køber ind til.

Gå på flytte-rabat-tur i webshoppen eller kig ind i butikken i Kerteminde ;-)
 
Mange hilsner
Hanne, VivaTex
 

 
 Ingen kommentarer:

Send en kommentar